Scalaprosjekter - Trygve Jensen


 

Skalaprosjekter:

Vario Bell 47G III

Monterte en tilpasset kasse i front av heli i x finer så cockpit kan fjernes med 4 skruer bakenifra. Bruker aldri brytere, men kontakter som plugges i for å tilføre strøm.

Felles strømskinne til alle jordpunkter og tar ut strøm fra de batteriene der det trengs.

2 stk drivbatteri driver alt. 2 x 6 celler i serie på 5 amp. 3,6 Kw Scorpio motor. Lydgenerator med orginal full size lyd. Masse flapp flapp.

   
   
   
 

    

Skalaprosjekter:

 

EC 135

Norsk Luftambulanse farve skjema

 

 

 

Det ble 2 x 6 cells oplegg med 5000mah batterier. Flytid er 6 min med gjennomsnittlig strømtrekk på ca 35 amp.

Lydgeneratoren er koblet opp i mot det ene drivbatteriet og gir ingen forskjell i belstningen på batterien etter endt flight. scorpio 550 500kv med 120 amp castle regulator.

Strøm til heli gis igjennom 20 amp single bec fra Castle. Skocum flybarless elektronikk

 

 

 

    

Brukte spraybokser som jeg kuttet for å få til riktig efekt på eksosrør.

 

 

 

 

 

Hirobo 30 size

 

 

 

 

 

Jeg har de siste årene bygd 3 skala helikoptre.

Maskinen er en Raptor 50 ombygd til ccpm. Det er en onboard starter og onboard automatisk gløder.Den er utstyrt med posisjons lys og retracts. Jeg fyrer signalskudd i luften med ett aggregat ombord.

Grunnen til avvik fra hovrebilde er att den er opplakkert i vinter med klarlakk på.

 

 

 

 

 

 

Bell 47G med selvbygd halebom, ccpm tank i tank og
div. Dette er en raptor 30 som er ombygd med ccpm og  governor ombord. Under hovedmasten er det montert en Morley girboks for å få akseldrift til halen. Halegirboksen er også fra en gammel Morley. Halebommen er sølvloddet i pianotråd. Tanker er montert i de orginale tankene så modellen er ganske realistisk og flyr meget godt. Eksos er flyttet under modellen med ett tillaget bend modellen er bygd i 06 til 07.

 

 

 

 

 

 

Jet ranger med Raptor 50 mekanikk orginal. Skroget tres på bakfra og festes under bakre meie. Hele skrogfronten er avtagbar bak masta. Alle dekaler er i tape. Den er full akrobatisk og det er ikke noen vesentlig vektøkning med skroget påsatt, men det er mye penere å trene acro med ett skrog på. Skroget er støpt i støypeformer jeg lagde for ti år siden.