Vario Flyin - Miland ved Rjukan 26 og 27 juni 2010

 

Det ble to flotte dager på Vario Flyin som Paal og Morten gjorde i samarbeid med Rjukan Modellflyklubb. Klubben stod for god flystripe/anlegg, samt god servering av diverse kioskvarer. Helt topp. Nydelig flyområde. Trivelige folk som gjorde dette oppholdet så fint. Været var også i aller høyeste grad på vår side. Juni måned har sålangt vært særdeles bra sett fra min side. På kvelden så var det en samling for de som ønsket det på en lokal kro like ved. Her ble det servert meget god mat og drikke. Det var skikkelig god stemning blandt alle som var der og veldig hyggelig.

Man ser at flere skala modeller kommer frem etterhvert. Dette er veldig morro å se. Alle modeller er unike og man legger ned utallige timer på hobbyrommet. Mye flott.  Mange fine modeller er blitt bygget siden ifjor, og jeg synes at det var spesielt en modell i år som pekte seg ut.

  Det var Vario Bell 412 som Arnt Corneliussen har bygget i løpet av året. Den er lakket etter fullsize  Los Angeles Fire Department's farveskjema.  Modellen er utstyrt med en JetCat  PHT-3-3 turbin og med 4 blads rotorhode.  Han har tryllet fram et smykke av en modell. Veldig mye arbeid er gjort detalje rikt på denne som har gitt så flott resultat. Publikum viste å sette pris på det han hadde gjort så han fikk så vel fortjent prisen for fineste modell. Gratulerer !

Noen som også skulle hatt en pris er det som kjører titalls mil for å komme på treffet, og det er våre skala venner som kommer fra Midt -og Nord Norge. Disse fine karene viser en ekte glede og noe som vi søringer kunne ta lærdom av. Helt fenomenalt !

En liten klipperunde fra diverse http://www.youtube.com/watch?v=-IfjF0ard90

Bell 412 Elektro http://www.youtube.com/watch?v=uGDqtsDosRc

NH-90 http://www.youtube.com/watch?v=ARxIhvF2AXE

Mil Mi 24 Hind http://www.youtube.com/watch?v=pRn6fHdebJg  Takk til filmgutta som "teipa" for meg : Terry,  Alexander og Håvard !

Her er noen bilder jeg har fått tilsendt av Rolv Leirro www.rcforumet.com

       
Takk Rolv !
       

Her bilder fra mitt kamera.

       
       
       
       
       
       
       

 

       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
   

www.tottoshobby.net