www.tottoshobby.net

Lista Jet Meeting 30 sept til 2 okt 2011

Bakgrunnsbildet: Vidar Hognestad Hawk inverted

Ja, så har man vært på Lista Flyplass også. Du verden for et hav av plass. For de som flyr sine fixed wing jetmodeller her må jo være absolutt det beste som har hendt dem. Ingen hindringer noe sted og det er bare å kjøre på. Bare passe på at du ikke mister modellen. Veldig grei tilgang til å laste ut og inn. Selve hovedstripa var vi ikke på en gang. Taxestripa var jo nok i massevis. Det var en veldig hyggelig lang weekend (torsdag til søndag) med trivelige karer.

Vi var også noen stykker av oss på konsert med Postgirobygget på lørdagskvelden og det var god stemning og høy temperatur for noen av de innfødte i området. Til avslutning sang PB "En himmel full av stjerner".... Jeg synes å erindre at Bergensgutta sang "En himmel full av betong" da vi gikk hvert til vårt. Trivelig aften  :-)

Well done Jæren Sport Flyers og på gjensyn !

 

 

Bilder Picasa  Nettalbum         Jets of Bergen      Jets of Norway

Video Geir Flesche F-16

Video Egil Rove MB339

Video Arve Jensen A-10

Video Mix

Filminga i lufta gikk stort sett i dass da jeg ikke har fått lært meg manuell fokus, men takk til Anders Hauge på tampen av oppholdet der han viste meg hva jeg skal gjøre :-) Det er vel noe som heter bruksanvisning....

 

Takk for laget alle sammen !

www.tottoshobby.net