Tur til Tjølling 21.06.09

 

 

 

Tur til Tjølling idag og det var mye folk samlet på Gunnars superplass.  Fra Oslo området hadde Ståle Pedersen, Rolf Øines, Jens Nytrøen, Kjell Roger og Stian Øksnes tatt turen i finværet. Fra "nærområdet" Trond Hammerstad, Michael Borgersen, Egil Rove og Erik Hofstedt på plass samt en forvilla sørlending ved navn Dahle.  Været er jo alltid fint i Tjølling, men vi hadde et skyområde bak oss som inneholdt masse regn og torden. Vi hadde ikke noe problem med den og etterhvert så forsvant dette og det ble bare flott.

Mye flott flyvning fra alle, men Ståle var rå med sin Eurosport. Stian er blitt en svært god og sikker flyger. Piece of cake virker det som. Morro å se. Det er nok ikke lenge til før vi får se han fly en ny modell tipper jeg.  Erik var ettermiddagens kokk og serverte god hamburger fra den lokale "kebab sjappa" til alle som ville ha.

Jeg fikk flydd Lama 3 turer. Takk til alle for en hyggelig dag og spesielt til flyplass-sjef Gunnar for lån av stripa nok en gang. Timene gikk jo så altfor fort men sånn er det jo når man har det greit. Kurs hjemover kl 22.

Masse bilder her...    Video del 1 her... del 2 her... Denne innflyvningen til Ståle med Eurosporten synes jeg er rålekker. Se her... Link til JetsOfNorway her...

Se andre turer til Tjølling her...