Tur til Gunnar Hauan og hans nydelige flyområde i Tjølling 12. oktober 2008

Se også her...

Idag så var Jan Harry Svendsen fra Vestby og jeg en tur til Gunnar Hauan sin flotte flystripe i Tjølling ved Larvik. Det er en nydelig privat plass han har på gårdseiendomen sin. Jeg har vært her før noen ganger og hatt trivelige stunder med 3D helikopter miljøet for en tid tilbake.

Nå skulle vi fly med turbin helikopterne våre. En utrolig flott høstdag, Jan H skulle fly sin Modellbau Bremer's PowerCat som har en PHT-3 turbin og jeg skulle for N'te gang få prøvd å få flydd min NH-90 som også har en PHT-3 turbin. Siden jeg har gått helt over til 2,4 Ghz og Futaba/fasst 14 Mz radio så har jeg måttet lære meg å sette opp alt på nytt og bli kjent med radioen. Ting tar som kjent tid og man har mye å lære.

Stripa / flyområde:

       
Fritt og fint hele veien. Helt topp. Den som hadde hatt en slik stripe i sin nærhet -  - du det hadde vært noe !

Vi kom fram sånn i 12 tiden og da måtte vi jo først ha litt kaffe og litt annet godt, nemlig vaffler og litt skjokolade. Hadde ellers med mye kaffe og nistepakke som bestod av et helt brød og en bacon ost pakke.

   

Mens vi satt der så kom Gunnar og like etterpå også Bjørn Eriksen som jeg hadde møtt på Notodden treffet for en drøy måned siden. Vi hadde meget god stemning og diskuterte både det ene og det andre.

Mens vi satt der så kom det forsyne meg en flott elg med to kalver etter seg i fint driv over jordet og inn i skogen. Det er jo midt i jakt-tida nå så det er jammen ikke bare bare for dissa skogens flotte dyr men sånn er nå det.

   

 

   Jan Harry med sin flotte og tøffe PowerCat fra Modellbau Bremer i Tyskland.

 

       
   
       
 
       
Video Jan Harry Svendsen - PowerCat / PHT-3 turbin her...
       

Litt senere på ettermiddagen kom en som hadde ett Ultimate fly med seg. Den fikk ikke noe flytid, men stod greit parkert på pick-up bilen han hadde :-)

Så var det meg da....

Foto: Jan Harry Svendsen

Vi pakka sammen sakene og vi reiste vel derfra i 1930 tida og da var det blitt mørkt. Tida går jo utrolig fort når man har det greit.  En super dag hos Gunnar selv om jeg ikke fikk det til denna gangen heller men neste gang såå..... Takk for en utrolig hyggelig dag !