Stripa til Gunnar i Tjølling - 27.04-09

Tidligere turer

Video PowerCat

Video Jets og en miks jets

Video NH-90

  Da ble det en tur bortover til Tjølling og Gunnars flotte flyplass igjen. Jan Harry Svendsen kom kjørende østfra og jeg sørfra og vi møttes med bare noen få minutters mellomrom på innkjørselen. Godt tima. Vi var der faktisk så tidlig som kl 10. Kjørte hjemmefra 0830.  Det var en helt nydelig dag selv om værdamene i TV2 hadde meldt regn i hele Syd Norge utrolig nok. Yr var litt mer moderat. Iallefall så våknet jeg til et veldig flott vær og det var bare å komme seg avgårde. For å si det sånn, det var knallvær hele dagen med kun et ørlite vinddrag på tvers av stripa. Hvor lenge vi ble.....jo jeg var hjemme kl 23, men da var det også et øs pøs regnvær hele turen hjem så da fikk meteo gjengen rett.

Som sagt en flott dag med mye flyvning. Jan H hadde med seg sin turbin PowerCat og Fury Tempest. Jeg hadde med NH-90 og Trex 700.  Jeg er ikke i mål med min NH-90 innstillingsmessig enda. Jeg hadde håpet at jeg skulle få flydd den skikkelig mye men den gang ei. Vel vel sånn er det men masse kaffe og mat må man ha med.

Etterhvert kom Gunnar, Bjørn Eriksen, Per Klepaker, Erik Hofstedt og Egil Rove samt ett par stykker til som jeg ikke fikk med meg navnene til. En fløy en veldig fin dobbeltdekker med elektrodrift. Han andre en Super Chipmunk. Per Klepaker fløy et nydelig elektro fly som var veldig sprekt.

Erik hadde med seg sin Eurosport i Swiss skjema og Egil en stor Aermacchi MB-339 i Frecce Tricolori skjema. Flotte maskiner å se på. Egil hadde montert skikkelig lysanlegg så det gjør seg utrolig godt. Det er nå et must på alle modeller så det er bare å få montert lys på din også Erik :-)

Som sagt det ble mye flyvning og mye livlig prat over kaffekoppen også denne dagen. Takk til Gunnar og resten for en hyggelig dag i Tjølling.