Notodden Skala Treff 6-7 sept 2008

Det ble en helgetur til Notodden iår igjen, men denne gangen kun som tilskuer. Morro å se mange nye modeller, litt av hvert. Spesielt var det å se Geir Flesche sin flotte A-10.  Jeg bodde på campen i veldig hyggelig lag sammen med Håvard og Frode. Her noen bilder. Ellers så var det jo kjekt å møte ihuga helikopter skalafolk og deriblandt vår norske Vario forhandler Pål Kristiansen.

Alt fra Starfighter til en skare av alle slags modeller. Fint å se på formasjonsflyvninga til Tor Christensen og Erik Hofstedt. Det gjør seg virkelig med etterbrennerne og lyssettinga til Tors F-16. Videre flyr Christian Melgaard og Trond Hammerstad sine modeller flott, -  og Per Strømmen selvfølgelig.  Ja, det er utrolig mange flotte modeller etterhvert. En FockeWulf var bare helt grom. Den hadde en fin lyd fra motoren men kunne fint ha hatt ett hakk til.  Virkelig en lekker sak.

Her flere bilder (krever innlogging)  bilder2   bilder3   bilder4

Se også en flott video laget her:  http://lundarvollen.com/slett/enno/

Jeg har tatt noe video selv også men det er heller laber kvalitet på mine men her ligger de:  Diverse jets  A-10 til Geir Flesche Hawk til Trond Hammerstad og Eurosport til Christian Melgaard.

A-10 Tommy, Håvard, Vario Pål, Terry Frode Nydelig modell / modeller