3 - 5 august - Arvika Modellflystevne 2007

Det ble en flott tur til Arvika modellflystevne i år igjen. Været i det siste har jo ikke akkurat vært det aller beste i sommer for å si det mildt men vi var heldige og fikk en flott helg der borte. Vi bodde på Oscar Statt hotellet. Bare en liten skur på fredags ettermiddag. Det ble ikke noe flyvning på meg iår. Hadde med meg kun min nyeste Bell 412 men valgte etterhvert å stå over flyvninga som sagt..

Stevnet er jo bra det men det var veldig mye dødtid mellom flyvningene. Folk skulle vært "piska" mer inn for å fly. Slik var det mye bedre arrangert i fjor synes jeg. Flytida på oppvisningene kunne med glatthet vært redusert til mellom 5-7 intense minutter på hver flyver.

Mange norske piloter var der og i flertall var vel medlemmer av Jets of Norway med mange flotte jetmaskiner. Hvor er alle de svenske ? ! Cato fikk prisen for fineste jet med sin nylakkede Hornet og Christian dundret over området i en hastighet på 411 km i timen (logget) med sin King-Cat. Her er noe video jeg tok.

Vår svenske venner Henric og Oscar var der og gjorde 3D oppvisninger. Meget bra av begge. Video - Her rokker Oscar sin T-rex 600 i Arvika og får fortjent Best in Show. Gratulerer !

         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
 

Masse flere bilder her: (copyright Lars Borg)